KORPORACIJA

O NAMA

1995

MEDICAL PARK FATIH

Bolnica Medical Park Fatih je prvi servisni centar grupacije bolnica Medical Park osnovana pod nazivom Medical Park i od osnivanja pruža usluge uz naprednu tehnologiju opreme, širokog spektra medicinskih jedinica i dijagnostičkih i terapijskih aplikacija.

 


 

1996

MEDICAL PARK SULTANGAZI

Grupacija bolnica Medical Park, čiji je cilj poboljšanje zdravstvenih usluga sa međunarodnim kvalitetom u svim segmentima zajednice u Turskoj, uvodi pouzdanu hospitalizaciju u cijeloj Turskoj sa stručnim timom i modernom medicinskom tehnologijom u misiji pod nazivom ‘’ Zdravstvena njega za sve. ’’

 


 

2006

MEDICAL PARK BURSA

U bolnici, čiji kvalitet dokazuje akreditacijski certifikat Ujedinjene međunarodne komisije (JCI), za usluge dijagnosticiranja i liječenja se koristi savremena tehnologija i napredna metoda liječenja na najučinkovitiji način.

 


 

2007

MEDICAL PARK BAHÇELIEVLER

Bolnica Medical Park Bahcelievler, jedna od najvećih bolnica Medical Park grupacije na europskoj strani, liječi mnoge ljude iz različitih javnih segmenata u svojoj potpuno opremljenoj strukturi koja nudi naprednu dijagnostiku i metode liječenja.

 

MEDICAL PARK TOKAT

Bolnica Medical Park Tokat je prva i jedina privatna bolnica u Tokatu, u službi je na 6000 m2 zatvorenog prostora s kapacitetom od 49 kreveta u 20 specijaliziranih branši. Bolnica je važan centar za Tokat i susjedne provincije sa svojim kvalitetima međunarodnih standarda u hirugriji mozga i nerava, hirurgiji srca i VESSEL hirurgiji, kardiologiji, urologiji, očnoj hirurgiji, ENT, ginekologiji i porodiljstvu, oropediji i svim jedinicama intenzivne njege.

 

MEDICAL PARK ELAZIG

Bolnica Medical Park Elazig pruža zdravstvene usluge za Elazig i susjedne pokrajine svojim liječničkim osobljem, arhitektonskim konceptom, bolesničkim sobama, unutarnjom opremom i spektrom medicinske usluge.

 

MEDICAL PARK BATMAN

Bolnica Medical Park Batman sa svojim specijaliziranim liječnicima i stručnim osobljem pruža zdravstvene usluge po međunarodnim standardima susjednim područjima. Postižući najnovija dostignuća na polju medicine, bolnica također dovodi novitete u region.

 


 

2008

MEDICAL PARK VAN

Bolnica Medical Park Van najistočnije je smještena bolnica grupacije Medical Park. Potpuno opremljen zdravstveni centar omogućava svojim pacijentima , koji dolaze iz susjednih područja i općina, zdravstvene usluge međunarodnih standarda. Bolnica koja se nalazi na 15.000 m2 zatvorenog prostora , sa kapacitetom od 149 kreveta u službi je 24/7 sa 26 specijaliziranih branši i koja pruža interne i hirurške dijagnoze i liječenja i zapošljava ukupno 50 liječnika.

 

MEDICAL PARK GAZIANTEP

Bolnica Medical Park Gaziantep je smještena u provinciji Gaziantep, u srcu jugoistočne Anadolijske regije i pruža zdravstvene usluge 24 sata u sedmici uz izvanredne profesore i specijalizirano liječničko osoblje, u pratnji savremene medicinske tehnologije s kapacitetom od 157 kreveta, od kojih je 36 za intenzivnu njegu sa 39 liječnika u 33 specijalizacijske branše, uključujući internu medicinu, hirurgiju, dijagnostiku i odjele za rehabilitaciju.

 

MEDICAL PARK GOZTEPE

Kompleks bolnica Medical Park Goztepe smješten je u Goztepeu. To je jedan od najvažnijih poslovnih centara i centara života Anadolijske regije, na Autoputu E-5 koji spaja dvije strane Istanbula. “Pametne zgrade” kompleksa od kojih je svaka pomno dizajnirana i izgrađena, ima 36.000 m2 ukupnog zatvorenog prostora.

Ovaj ogromni kompleks sastoji se od tri zasebne, ali povezane bolnice: opća bolnica, bolnica za liječenje raka i stomatološka bolnica i čini najveću privatnu bolnicu u Turskoj s obzirom na kapacitet ležajam kao i to da je ovo prva privatna bolnica za liječenje raka u Turskoj.

 

 

MEDICAL PARK ANTALYA

Kompleks bolnica Medical Park u Antaliji se ponosi time sto je prva i jedina JCI certificirana bolnica na području Mediterana. Nalazi se na Plaži Lara koja je jedna od najvažnijih poslovnih životnih lokacija u Antaliji i služi kao koncept ‘’bolničkog kompleksa’’ koji se sastoji od opće bolnice i bolnice za bolesti srca u zatvorenom prostoru na više od 30.000 m2.

 


 

2009

MEDICAL PARK SAMSUN

Bolnica Medical Park u Samsunu, inkorporacija grupacije Medical Park Hospitals, pruža zdravstvene usluge u samom centru okruga Atakum, na 18.600 m2 zatvorenog prostora s 50 specijaliziranih liječnika i kapacitetom od 146 kreveta u 33 specijalizacijske grane.

 

MEDICAL PARK ORDU

Bolnica Medical Park u Ordu koja je 13. bolnica grupacije Medical Park bolnica, u službi je kao jedna od najvećih privatnih bolnica na području Crnog mora. Bolnica Medical Park u Ordu koja je izgrađena na 17.000 m2 zatvorenog prostora i dizajnirana horizontalno kako bi se poboljšala udobnost boravka za pacijente, nalazi se na mjestu u centru grada gdje joj se jednostavno pristupa sa svih strana.

 


 

2010

MEDICAL PARK UŠAK

Grupacija Medical Park bolnica koja većinu javnosti zadovoljava kvalitetnom zdravstvenom njegom ugrađenom u Medical Park bolnicu u Ušaku 2010. godine. To je naša bolnica koja ima 15.000 m2 zatvorenog prostora i služi kao višenamjenska bolnica visokog standarda u svom izgledu, lokaciji, infrastrukturi i tehnologiji.

 


 

2011

MEDICAL PARK TARSUS

Grupacija zdravstvene njege Medical Park također je kvalitete svoje usluge proširila i na Tarsus. Bolnica u Tarsusu , petnaesta bolnica grupacije, počela je službu u sektoru regionalnog zdravlja uz tim medicinskih stručnjaka i najsavremenijih medicinskih uređaja.

 

 MEDICAL PARK GEBZE

Bolnica Medical Park Gebze pruža zdravstvene usluge na 17.000 m2 zatvorenog prostora sa 135 kreveta i 48 kreveta za intenzivnu njegu.

 

 

MEDICAL PARK IZMIR

Bolnica Medical Park u Izmiru je izgrađena na 46.000 m2 zatvorenog prostora sa 244 kreveta za pacijente i 78 kreveta za pacijente na intenzivnoj njezi . Intenzivna njega je dizajnirana po horizontali kako bi poboljšala udobnost pacijentima i smještena je na mjestu u gradskom centru s kojeg joj je omogućen pristup sa svih strana.